OVER ONS

Van kinds af aan was ik eigenlijk al met beauty bezig. Voor sinterklaas wilde ik make-up in mijn schoen, uiteraard zat dat er nooit in. Toch ben ik niet meteen de beautybranche ingegaan, maar eerst diverse banen gehad. Maar hier kon ik nooit mijn draai in vinden. Ik was niet gelukkig in mijn werk, en had geen echt doel voor ogen. Het was 2011 en ik besloot om het roer eens echt om te gooien, ik nam ontslag en ik dacht “nu ga ik doen wat ik echt wil”. Voor mezelf beginnen in de beautybranche, wat had ik te verliezen?

Via een goede vriendin kon ik de distributie van een cosmeticaproduct gaan verzorgen en snel werd ik zelf importeur van diverse cosmetica producten. Eindelijk voelde ik me helemaal gelukkig. Ik bouwde aan leuke relaties met saloneigenaren waarvan sommige zelfs echte vriendinnen werden.

Ondanks dat ik erg gelukkig was met wat ik deed, liep ik ook steeds vaker tegen minder leuke dingen aan. Leveranciers die afspraken niet na kwamen, producenten die zonder enig overleg de producten veranderende of zelfs helemaal uit het assortiment haalde. En dan heb ik het nog niet over de onmogelijke contracten die ze me voorlegden. Ik heb me dan ook voorgenomen om dit zelf nooit op deze manier te doen naar mijn zakenrelaties toe.

 

EEN MERK WORDT GEBOREN

Toen ik samen met mijn vriendin in 2014 op wintersport was in Frankrijk en tijdens de après-ski mijn beklag aan het doen was, is het idee geboren om op helemaal op eigen benen te staan.

Onder mijn vriendinnen was ik al bekend als het modepoppetje, onze hertogin van de beauty noemde ze me altijd, vast omdat ze vaak producten van me kregen en moesten uitproberen ......…….. de naam Dutchess of Beauty was geboren, maar wat nu?

Samen met mijn vriendin die op cosmetisch laboratorium werkt, zijn we in 2015 anderhalf jaar lang onze eerste producten gaan ontwikkelen en uitgebreid gaan testen, met als resultaat Dutchess of Beauty wimperserums. Dit is inmiddels een van de best verkochte wimperserums in Nederland.

Inmiddels zijn we bezig meerdere producten te ontwikkelen, dus hou ons in de gaten…

 

ONZE FILOSOFIE

Wij proberen zoveel mogelijk te luisteren naar onze vakspecialisten, die dagelijks in contact zijn met de consument zodat wij kunnen inspelen op de behoefte van beide.

 

MINDER KANS OP ALLERGIEËN

Wij gaan met onze Dutchess of Beauty producten terug naar de basis met de juiste werkzame stoffen en niet meer ingrediënten dan nodig. Hiermee maken wij de kans op irritaties en allergieën zo klein mogelijk.

 

Graag neem ik jullie mee op avontuur!

Liefs,

Sandra,

Dutchess of Beauty oftewel “Hertogin van de Schoonheid”,

x

 

Alle Dutchess of Beauty producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de vakspecialist.

© 2021 - 2024 Dutchessofbeauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel