FAQ

Zie hier wat vragen die vaak gesteld worden. Heb je een andere vraag? Neem gerust contact op!

1. Waarom zie ik eerder resultaat bij mijn wimpers dan bij mijn wenkbrauwen?

Dat komt omdat wenkbrauwhaartjes langzamer groeien dan wimperhaartjes.

 

2. Dutchess of Beauty bevat Prostaglandine (hormoon). Kan dat kwaad?

Nee, dat kan geen kwaad. Prostaglandine is een lichaamseigen hormoon. Dit hormoon werd vroeger gebruikt om “staar” te behandelen. Een positieve bijwerking was dat de wimpers langer werden. Deze ontdekking is doorontwikkeld tot een wimperserum.

 

3. Als ik Dutchess of Beauty gebruik, voel ik mijn ooglid een beetje kriebelen. Wat is dat?

In de eerste week van het gebruik kan Dutchess of Beauty een kriebelend gevoel geven. Dit komt omdat de Prostaglandine de bloedvaatjes wat laat uitzetten. Dat is wat je voelt. Dit gevoel verdwijnt binnen 7 dagen.

 

4. Kunnen mijn ogen rood worden?

Je oogrand kan in de eerste dagen lichtelijk rood worden. LET OP, dit is GEEN irritatie, dit komt omdat je bloedvaatjes wat kunnen verwijden. Dit kan geen kwaad, je hoeft niet te stoppen met het gebruik van Dutchess of Beauty.

Wanneer het product in je ogen komt, direct uitspoelen met lauwwarm water.

 

5. Wanneer moet ik stoppen met het gebruik van Dutchess of Beauty?

Wanneer je huid ernstige uitslag of jeuk vertoont.

 

6. Ik heb contactlenzen. Kan ik Dutchess of Beauty gebruiken?

Ja, gebruik dan Dutchess of Beauty Sensitive, onze variant voor gevoelige ogen. Het duurt circa 2 weken langer voordat je de eerste resultaten ziet, maar het eindresultaat is gelijk aan ons Dutchess of Beauty Original serum.

 

7. Ik heb een gevoelige huid. Kan ik Dutchess of Beauty gebruiken?

Ja, gebruik dan Dutchess of Beauty Sensitive, onze variant voor gevoelige ogen. Het duurt circa 2 weken langer voordat je de eerste resultaten ziet, maar het eindresultaat is gelijk aan ons Dutchess of Beauty Original serum.

 

8. Hoe werkt het wimper serum?

Dutchess of Beauty vertraagd de haaruitval van de wimperhaartjes waardoor je wimpers voller worden daarnaast verlengt Dutchess of Beauty  de groeifase van de wimperhaartjes zodat je wimpers langer worden.

 

9. Wanneer zie ik resultaat?

Dit is bij iedereen anders. In de regel merk je na 4 tot 6 weken dat je wimpers voller worden. Tussen de 6 en 10 weken zal je ook merken dat de wimpers langer worden. Na 12 weken zal Dutchess of Beauty het maximale effect gaan bereiken.

 

10. Moet ik Dutchess of beauty blijven gebruiken?

Wanneer je de gewenste wimperlengte hebt bereikt, Dutchess of Beauty 2-3 x per week aanbrengen om het effect te behouden.

 

11. Ik gebruik Dutchess of Beauty al langere tijd maar het lijkt zijn werking te verliezen.

Als je te lang het serum dagelijks gebruikt, treedt er op een gegeven moment een verzadingingsfase op. Als je merkt dat het serum zijn werking verliest, adviseren wij 1 tot 2 weken het serum niet te gebruiken. Als je daarna weer begint zie je dat het serum weer werkt.

 

12. Ik gebruikte eerst een ander merk, maar kan ik gewoon overstappen naar Dutchess of Beauty?

Ja, dat kan zeker. Je kunt van de ene op de andere dag overstappen. Houd er wel rekening mee dat in sommige gevallen er een vorm van shedding kan optreden. Dit heeft te maken met een verschillend prostaglandinepercentage in de verschillende serums. Lees hier meer over shedding.

 

13. Ik heb wimperextensions. Kan ik jullie wimperserum dan ook gebruiken?

Ja, dat kan. In nagenoeg alle gevallen kun je het serum gebruiken. Bij ons zijn er tot nu toe geen gevallen bekend dat bepaalde merken niet samengaan met ons serum. Vraag bij twijfel bij de lijmfabrikant na of hun lijm gecombineerd kan worden met wimperserums.

© 2021 - 2024 Dutchessofbeauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel